Harmonie steunt "Kom Op Tegen Kanker"

21-01-2016 13:07
Zoals u weet steunde onze harmonie samen met Kon.Fanfare “ De Rupelgalm “ de actie “ Kom op tegen kanker” en schonken we de opbrengst van het jaarmarktconcert aan deze actie. Het totaal bedrag was € 1000.
Ook zijn er verschillende leden en sympathisanten van onze harmonie die deelnemen aan de 1000 km voor kom op tegen kanker en daarvoor verschillende acties organiseren. 
Danny  en Lieselot Van Dievel hebben zich samen met enkele collega's van Danny ingeschreven. Er worden wafels en truffels verkocht om geld in te zamelen. Er zijn vanille wafels of chocolade wafels en truffels met chocoladeschilfertjes. Prijs = 6 euro per doos
Mocht je deze actie willen steunen, dan kan je uw bestelling doorgeven op dannyvandievel@scarlet.be - ofwel door het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE67 9731 0031 3087 van Van Dievel D-De Maeyer R en met als omschrijving het aantal + vanille en/of chocolade of truffels Uiterlijke datum om te bestellen = 29 januari 2016 - Levering is voorzien vanaf WEEK 6
In bijlage vind je een afzonderlijk blad met invulstrookjes. Mocht je je geroepen voelen om zelf ook nog wafels te verkopen aan je familie of vrienden of ...  dan kan je hiervoor dit formulier gebruiken.
Pol Vermeersch houdt terug een eetfestijn in “1000 km spaghetti voor het team ” Help is on the way” ten voordele van Kom op tegen Kanker. Dit gaat door in de Parochiale Kring op zaterdag 6 februari. Warm aanbevolen ! ( Zie flyer in bijlage )
Christel Ceulemans en Christel Weymiens gaan samen met nog vier andere vriendinnen fietsen voor het goede doel Think Pink en  geven op zaterdag 27 februari 2016 een party in het Gildenhuis te Reet om hiervoor het nodige geld in te zamelen. ( Zie flyer in bijlage )
Bijlagen
Danny Van Dievel - 1000km wafel en truffelslag bestelformulier 2016.docx
Uiteraard dragen wij deze acties een warm hart toe.
Met muzikale groeten
Het Bestuur